Dobrodošli u Q Sit
Q Sit se bavi prodajom namještaja pomoću kojeg Vašem interijeru možete pružiti dašak najmodernijeg. Kroz naš tim mladih i kreativnih ljudi, Vaše želje pretvaramo u realnost. Udobnost, dizajn i kvalitet su imperativ našeg posla. Posjetite nas i pronađite vaš savrsšen komad namještaja. Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh.
Welcome to Q Sit
Q Sit sells furniture that allows you to give your interior a touch of the most modern. Through our team of young and creative people, we turn your wishes into reality. Comfort, design and quality are imperative of our business. Visit us and find your perfect piece of furniture. Your satisfaction is our success.
Pratite nas
Follow Us

Dobrodošli u Q Sit

Iskusite revoluciju udobnosti s Q-Sit stolicama – vašim ultimativnim partnerom za sjedenje! U našoj tvrtki Q-Sit posvećeni smo stvaranju stolica vrhunske kvalitete koje pružaju neusporedivu udobnost i podršku.

Donesite pravu odluku za svoje tijelo i svoj životni stil – odaberite Q-Sit stolicu. Ne samo da ćete osjetiti razliku u udobnosti već i podići estetiku svog prostora na višu razinu.

Mi sanjamo ljepotu svakog našeg proizvoda prije njegovog stvaranja. Odnos sa našim klijentima gradimo na iskrenosti i povjerenju.Jer jedino proizvod koji je i snažan i lijep je bezvremenski te prelazi sa generacije na generaciju kao i naš zanat. Naš je etos ponašati se iskreno i prijateljski u korist ljudi i prirode.

Snagu Qsit-a formira dizajn i inovacija. Jedini bezvremenski proizvod je onaj koji je lijep, a pritom i neuništiv. Prenosiv s koljena na koljeno, kao i naš zanat. Kao tim obavezali smo se na iskrenost i povjerenje našim klijentima. Shodno desetogodišnjem iskustvu u ovom poslu, smatram se veteranom ove igre i uvjerenja sam "da smo hrabriji nego što vjerujemo, jači nego se činimo, i pametniji nego što mislimo.“

a

VAŠ Q SIT

Armin Mehić, CEO